Minerva

Egoja është armiku

€15,00

Ryan HOLIDAY

 

Shumë prej nesh këmbëngulin se pengesa kryesore për një jetë të plotë dhe të suksesshme është bota e jashtme. Në fakt, armiku më i zakonshëm qëndron brenda nesh: është egoja jonë. Në fillim të karrierës sonë, kjo pengon mësimin dhe kultivimin e talentit. Me sukses, ai mund të na verbojë ndaj gabimeve tona dhe të mbjellë probleme në të ardhmen. Në rast dështimi, ajo zmadhon çdo goditje dhe e bën më të vështirë rikuperimin. Në çdo fazë, egoja na mban prapa. 

Komente mbi librin:

“Rajan Hollidei është një nga mendimtarët më të mprehtë të gjeneratës së tij, dhe kjo është vepra e tij më e arrirë.”  Steven Pressfield, shkrimtar  

“Humoristi Bill Hicks ka thënë se bota  po njolloset nga egoistët dhe delirantët. Në librin “Egoja është armiku”, Rajan Hollidei na jep recetën: përulësia. Ky libër është plot histori dhe citime që do t’ju ndihmojnë të kapërceni disa  vështirësi brenda vetes. Do të zbuloni shtysa të domosdoshme për iniciativat tuaja.”  Austin Kleon, autor i “Vidhni si artist”  

“Është një libër që duhet ta lexojë çdo sportist, çdo sipërmarrës, çdo mendimtar apo person që aspiron të bëhet lider. Rajan Hollidei është një nga autorët më të talentuar të brezit të tij.”  George Raveling, trajner