Minerva

Përgjigje të shkurtra për pyetjet madhore

€15,00

Stephen HAWKING

 

A do të mbijetojë njerëzimi? A duhet të kolonizojmë hapësirën? A ekziston Zoti? Këto janë vetëm disa nga pyetjet që Hawking adreson në këtë libër të argumentuar me plot pasion nga një prej mendjeve më të mëdha në histori.

Me një parathënie nga Eddie Redmayne, i cili fitoi një Oskar në rolin e Stephen Hawking, një hyrje nga laureati i Nobelit Kip Thorne dhe një pasthënie nga vajza e Hawking, Lucy, "Përgjigje të shkurtra për pyetjet madhore" është një mesazh i fundit i shkëlqyer për botën.