Onufri

Gruaja që deshe

€15,59

Ridvan DIBRA 

RIDVAN DIBRA, lindur në Shkodër më 1959, është autor i mbi njëzet librave në prozë, poezi, eseistikë dhe studime. Pjesë nga krijimtaria e tij janë botuar në  gjuhët anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, rumanisht etj. Është fitues i disa çmimeve kombëtarë e mbarëkombëtarë. Në vitin 2010, teksti “Në kërkim të fëmijës së humbur” (botime “ONUFRI”) u shpall si libri më i mirë i vitit për prozën e shkurtër.