Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Fjalori im i parë i Anglishtes

Fjalori im i parë i Anglishtes

Prix habituel €19,99 EUR
Prix habituel Prix soldé €19,99 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Fjalor Anglisht - Shqip dhe Shqip - Anglisht 

- Mbi 6000 fjalë për pjesën anglisht-shqip dhe 3000 për pjesën shqoip-anglisht;

- të gjitha fjalët dhe shembujt nga anglishtja të shoqëruara edhe me mënyrën si lexohen në shqipe; 

- rubrika dhe tabela gramatikore që përmbajnë vërejtje për përdorimin e veçante të fjaleve ose për ndryshime në krahasim me shqipen;

- figura të mrrekullueshme, me ngjyra, të zgjedhura me kujdes që plotësojnë shpjegimet e fjalëve;

- dhjetëra fjalë të urta;

- etj…

Expédition et retours

Afficher tous les détails

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)