Pema

Fjalime madhështore

€16,80

Fjalime madhështore që kanë lënë gjurmë në epokën tonë është një përmbledhje fjalimesh nga njerëzit më të përfolur dhe më me ndikim. Fjalime epokale, oratori brilante, fjalë emocionuese dhe tejet të thella, të njerëzve që kanë bërë historinë.