Botart

Fëmijët më të Këqij në Botë - 2

€15,99

David WALLIAMS

 

A TA MBAN TË TAKOSH FËMIJËT MË TË KËQIJ TË BOTËS?
Kujdes! Këtu janë dhjetë histori fringo të reja për pesë vajza të frikshme dhe pesë djem më të këqij se vetë e keqja.
Mes tyre do të ndeshni Hambertin, beben e babëzitur, që i përlan prindërit e vet me gjithë shtëpi, apo do t'i shkelni syrin Giseldës mizore, që vdes t'ia punojë të gjithëve në shkollë me koleksionin e saj të zvarranikëve ngjethës, të përkryer për t'u fshehur te kilotat e drejtoreshës.
Nga autori më i shitur Numër Një, David Walliams, vjen kjo përmbledhje me dhjetë histori të këqija që të mahnitin, të cilat janë ilustruar me ngjyra të lavdishme nga piktori gjenial Tony Ross