Albas

Fantazma dhe plani "Tre plus katër"

€15,59

Petro MARKO

 

Te romani "Fantazma dhe plani tre plus katër gërshetohet bukur e shkuara historike me të sotmen. Personazhi kryesor, Besimi, djali nga kryeqyteti, shkon për herë të parë në vendlindjen e babait të tij, ku zbulon shumë të fshehta nga historia e familjes dhe e vendit.
Aty kanë ndodhur ngjarje të dhimbshme, ku dëshmitare kishin mbetur muret e rrënuara të kështjellës, por jo vetëm. Fantazma që shfaqet herë pas here, i bën kureshtarë fëmijët për të zbuluar se çfarë fshihet tek ajo.