Dudaj

Ëndrra e papërfunduar e një gruaje

€15,59

Brunilda ZLLAMI

 

Një temë thekëse siç është prostitucioni përshkon dhimbshëm faqet e këtij romani të shkrimtares Brunilda Zllami, e cila ka ditur gjithnjë të godasë në shenjë në qëmtimin e realiteteve prekëse tipike shqiptare dhe njerëzish të zakonshëm. Dashuria, kompromisi dhe intriga janë linjat ku përqendrohet libri dhe si gjithmonë fundi të le pa gojë…

Në një dhomë të vogël në një qytet të madh, ishte hera e fundit që një familje ishte bashkuar: ajo, Florjani dhe Orioni.