Minerva

E shoh çfarë po mendon

€17,99

Joe NAVARRO & Marvin KARLINS

 

Lexoni këtë libër dhe shihni inteligjencën tuaj joverbale në rritje.

Joe Navarro, një ish-oficer i FBI-së dhe një ekspert i njohur për sjelljen joverbale, shpjegon se si të "lexoni shpejt" njerëzit: të deshifroni ndjenjat dhe sjelljet, të shmangni grackat e fshehura dhe të kërkoni sjellje mashtruese.

Do të mësoni gjithashtu se si gjuha e trupit tuaj mund të ndikojë në atë që shefi, familja, miqtë dhe të huajt mendojnë për ju.

Do të zbuloni instinktet e lashta të mbijetesës që drejtojnë gjuhën e trupit dhe sjelljet më të fuqishme që zbulojnë besimin dhe ndjenjat tona të vërteta.