Fan Noli

Dyzet letra dashurie

€11,99

Fatmira ALIAJ

 

Lindi në Tiranë. Studimet e larta i ka kryer në fakultetin Histori-Filologji. Krijimet e para të saj janë disa vjersha dhe tregime të shkurtra. Më pas ajo iu kushtua gjinisë së dramës dhe letërsisë per fëmijë. Ka botuar dramat “E fejuara ime”, “Kthesea” dhe “Faji”. I don’t know “Betiana” from three dramas: “Primavera and Beethovenit”, “Një vit i vështirë”, “Betiana” dhe këto kohë drama “Vallëzimi i fundit”. Ka botuar novelat “Stina e humbur”, “Rekuiem për ty” si edhe romanin “Shpirti i humbur”. Next: “Enoja dhe Pisokja”, “Diana e vogël”, pjesën theater “Një natë e gjatë” dhe novelën “Albani dhe qenushi Xhud”. Së fundmi vjen me romanin “Dyzet letra dashurie”.