Uegen

Drita midis oqeaneve

€19,00

M. L. STEDMAN

398 faqe

Jam bija që gjithnjë ke dëshiruar.
Tani ti je nëna ime.
Dhe askush s’do ta marrë vesh.

Ҫfarë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar? Është e vërtetë që ndonjëherë njerëzve mund t’u duken e njëjta gjë…

"Një libër i madh, madje një kryevepër... Kush është nëna e vërtetë e Luisit? Gruaja që e lindi apo ajo që e shpëtoi dhe e rriti? Nga njëra anë është Izi me dëshirën e saj për të qenë nënë, trazimin, dëshpërimin dhe dashurinë e saj të pakushtëzuar për Luisin. Nga ana tjetër është Hana me dhimbjen e zinë e saj. Çfare është e drejtë dhe çfarë e gabuar? Është e vërtetë që njerëzve mund t'u duken ndonjëherë e njëjta gjë?..." -The Times