Botart

Dordolëngu

€8,40

RUDINA ÇUPI

Një histori gazmore në vargje që merr dhenë, se një vogëlush një përbindësh në supë gjen. E çfarë nuk shpik një fëmijë për të mos ngrënë supën, por të rriturit janë edhe më keq.

Një foto-postim-shpërndarje dhe interneti që gjërave ua shton lezetin, i nxjerr të gjithë nga realiteti. Dordolëngu bëhet Dordoloz, Dordoloçkë, Dordonik, Dordolaqe, Dordolush… etj.

Libri në fund përmban lojëra gjuhësore për prapashtesat dhe përdorimin e tyre.