Albas

Dielli, Hëna dhe yjet

€17,99

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç

  • Pse ekzistojnë dita dhe nata?
  • Çfarë është planeti?
  • Si shkojnë astronautët në hapësirë?