Dituria

Dëshmitari i akuzës

€14,99

Agatha CHRISTIE

 

Aventurat më interesante të Herkul Puarosë, detektivit shtatshkurtër belg, me “qelizat gri” të pagabueshme; të mis Marpëllit, plakës simpatike e beqare të pasionuar pas historive të krimit; të Parker Pajnit misterioz, njeriut që është në gjendje të zgjidhë të gjitha problemet, janë përfshirë në këtë përmbledhje me tregime të shkurtra të Agatha Christie.

Edhe në këtë vëllim autorja arrin ta bëjë për vete lexuesin duke e befasuar me origjinalitetin e gjetjeve të saj, dhe me zgjidhjet e situatave, por në një nivel të tillë që kurrë nuk arrin ta ngatërrojë ose ta çorientojë atë.
Plot dymbëdhjetë kryevepra të plota që e ftojnë lexuesin në një lojë të rafinuar të inteligjencës, plot të papriturave tejet interesante, të këndshme për lexuesin e të gjitha moshave.