Pegi

Si të mposhtësh shqetësimet dhe te fillosh të jetosh

€15,00

Dale CARNEGIE
382 Faqe

 

Ky libër mund t'ju ndryshojë jetënLibri më i shitur i Deil Karnegit, plot gjashtë milionë kopje, i ripunuar kohët e fundit, ka ndihmuar miliona njerëz që të mposhtin ndjesinë e shqetësimit. Deil Karnegi ofron një grup formulash praktike që ju mund t'i vini në jetë sot, formula të vlefshmepër gjithë jetën !


Mësoni si :

  • Të eleminoni menjëherë 50% të shqetësimeve që lidhen me biznesin
  • Të pakësoni shqetësimet financiare Ta ktheni kritikën në avantazhin tuaj
  • Të shmangni lodhjen dhe të vazhdoni të dukenio të rinj
  • T'i shtoni një orë në ditë orëve që rrini zgjuar Të gjeni veten dhe të jeni vetvetja: Mos harroni se nuk ka të dytë si ju në botë !


"Si te mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh" tajton emocione dhe ide shumë të vlefshme. Ky libër është tërheqës për t'u lexuar dhe i thjeshtë për t'u zbatuar. Le t'ju ndryshojë dhe t'ju përmirësojë edhe ju. Nuk keni pse të jetoni me shqetësimin dhe ankthin që ju pengon të bëni një jetë të plotë, aktive dhe të lumtur !