Uegen

Burra të vegjel

€12,99

Louisa May ALCOTT

Kryeveprat e letërsisë për fëmijë

Në këtë rrëfim nuk ka heronj dhe heroina që kurorëzojnë ëndërren e tyre të dashurisë dhe jetojnë "në paqe e lumturi". Flitet vetëm për një çift të martuar që nuk mjaftohen vetëm me rritjen e fëmijëve te tyre, por u falin përkujdesje edhe të tjerëve që kanë aq shumë nevojë për dashuri.

A ia vlen të japësh dashuri, besim dhe ngrohtësi? Arrihet më shumë me keq apo me ëmbëlsi? Përgjigjja ne libër është fort e qartë.