Albas

Bota e bebes – Lodrat

€12,00

Emilie BEAUMONT & Nathalie BELINEAU


Për fëmijë 0-2 vjeç

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndryshme dhe i mëson ata se si të luajnë me to. Në këtë libër fëmijët do të gjejnë edhe se cila është lodra e tyre më e parapëlqyer.