Pema

Blink - fuqia e të menduarit pa u menduar

€17,99

Malcolm GLADWELL

282 faqe

 


Ky liber bazohet në të rejat e neuroshkencës dhe psikologisë 
për të zbuluar qe ndryshimi midis vendimmarrjes së mirë dhe asaj të keqe ka të bëjë me pak me atë se sa shumë informacion përpunojmë dhe më shumë me aftësine tonë për t'u fokusuar në disa detaje të veçanta.

Gladwell na tregon se të githë ne mund të bëhemi vendimmarrës më të mirë - në shtepitë tona, ne punë dhe në jetën e përditshme.