Uegen

Biri i xhunglës

€9,60

Karl MENIER

Libri "Biri i Xhunglës" është një përrallë e ilustruar për fëmijë.

Librat e rinj për fëmijë, një kolanë e re e konceptuar dhe e ilustruar me një formë origjinale, vjen e freskët, shqip dhe plot ngjyra, në një dritë të re. Librat e artë bëhen në këtë mënyrë edhe më të pëlqyer për fëmijët tanë. Udhë të mbarë kësaj kolane!…