Pema

Biblioteka ime e parë - Ngjyrat

€20,00
Një bibliotekë e mrekullueshme që ju ndihmon t'i mësoni ngjyrat nëpërmjet ilustrimeve argëtuese. Të mësoni duke lexuar dhe njëkohësisht duke luajtur nuk ka qenë kurrë më lehtë!