Pema

Biblioteka ime e parë - Kafshët e vogla

€20,00
Një bibliotekë e mrekullueshme, e gjitha e ilustruar, ju ndihmon të mësoni rreth natyrës, nëpërmjet tregimeve argëtuese me ilustrime. Kurrë nuk ka qenë më lehtë të mësojmë duke lexuar dhe në të njëjtën kohë duke luajtur.