Pema

Biblioteka ime e parë - ABC Lexo dhe Mëso

€24,00

Tetë libra të vegjël të mrekullueshëm na mësojnë konceptet bazike, me imazhe fantastike gjithë ngjyra! 

Mësoni ngjyrat, format, numrat nga 1 deri në 10, alfabetin nga A te ZH, të kundërtat, anëtarët e familjes, pjesët e trupit dhe kohët e ditës.