Reklama

Bardha e Temalit

€14,40

Pashko VASA

"Bardha e Temalit" është një roman me temë shqiptare i shkruar në gjuhën frënge nga Pashko Vasa, me emrin e pendës Albanius Albano, i botuar në Paris më 1890.

Pas romanit të Sami Frashërit, Dashuria e Talatit me Fitneten, është romani më i vjetër i shkruar e i botuar nga një shqiptar dhe pa dyshim romani më i vjetër me temë shqiptare.