Albas

Baby Montessori - Më ndiq

€8,40

Maria MONTESSORI

 

Shfletoni së bashku faqet e këtij libri të frymëzuar nga metoda e Maria Montessori-t. Fëmija juaj mund të gjurmojë shtigjet me gishtin e vet të vogël, mund të vëzhgojë imazhet bardhezi, të zbulojë detajet e vogla të kuqe dhe të nisë eksplorimin e botës.