Skanderbeg Books

Asgjësim

€20,00

Michel HOUELLEBECQ

 

Ndoshta përfundimisht bota kishte të drejtë, tha me vete Poli, ndoshta ata s'kishin asnjë vend në një realitet të cilin s'kishin bërë tjetër veç përshkuar me një pakup- tim të frikshëm. Por ata kishin pasur fat, shumë fat. Për shumicën e njerëzve, përshkimi ishte, nga fillimi gjer në fund, i vetmuar.

Në këtë roman, Michel Houellebecq analizon ndërvep- rimet e koklavitura ndërmjet politikës dhe shoqërisë, si dhe lidhjet mes sferës politike dhe asaj private nga fijet e së cilës nuk shpëton dot askush.