Minerva

Arti i brishtë i not giving a f*ck

€14,99

Mark MANSON

 

Në këtë udhëzues për vetë-ndihmë që përcakton brezin, autori na tregon se si të mos përpiqemi të jemi "pozitiv" gjatë gjithë kohës, në mënyrë që të mund të bëhemi vërtet njerëz më të mirë dhe më të lumtur.

Për dekada, na është thënë se të menduarit pozitiv është çelësi i një jete të lumtur dhe të pasur.
"F**k pozitivitet," thotë Mark Manson.

Ai i thotë gjërat ashtu siç janë—një dozë e vërtetë e papërpunuar, freskuese, e sinqertë që sot mungon shumë.

Arti i brishtë i moskokëçarjes është kundërhelmi i Manson ndaj mentalitetit të përkëdhelur, që ka infektuar shoqërinë moderne dhe ka prishur një brez, duke i shpërblyer me medalje ari vetëm për paraqitjen.

Ky libër është një shuplakë freskuese për një brez për t'i ndihmuar ata të bëjnë jetë të kënaqur.