Pupëz

Ana nga Tirana

€10,00

Rudina ÇUPI

E kush tha se mund të lexohen vetëm shkronjat?

Në librin me rebuse “Ana nga Tirana”, të serisë “Luaj dhe shkruaj, kushtuar lexuesit fillestar, fjalët shkruhen duke kombinuar figurat dhe shkronjat. Në fillim duhen deshifruar figurat në fjalë e më pas të lexohet historia. Argëtohu duke shkruar me këtë mënyrë edhe emrin tënd apo të njerëzve që do!