Pema

100 Letra dashurie

€20,40

Të gjithë i njohim këta emra të rëndësishëm për gjurmët e pashlyeshme e veprat e lëna pas, por pak dimë për ndjenjat e tyre intime. Plot stil, sublime, të shprehura bukur dhe me një ndjeshmëri të madhe, jua sjellim të përmbledhura disa prej letrave më të famshme të tyre, drejtuar më të dashurve të jetës.

100 gra dhe burra të njohur :
Montesquieu, Markezi de Sade, Anne-Prospère de Launay, Wolfgang Amadeus Mozart,…