Libraria shqiptare në diasporë

Seti - The Secret

€45,00 €57,00

Rhonda BYRNE

Pako me tre librat : Sekreti, Magjia, Fuqia dhe Sekreti më i madh

 

Me “The Secret” Rhonda Byrne i dha jetë një fenomeni global. Ai libër themelor, në gjendje të ndryshojë jetën e personave, i ka ndihmuar lexuesit të kuptojnë fuqitë e pashprehura që gjenden në thellësinë e secilit prej nesh. Por udhëtimi i Rhonda-s nuk kishte mbaruar ende, sepse diçka brenda saj i thoshte se kishte gjëra të tjera që duheshin zbuluar. Dhe qe pikërisht kërkimi i saj i palodhur, që zgjati katërmbëdhjetë vjet, ai që e lejoi të gjente të vërtetën universale që përmbahet në këto faqe.

“The Secret’-i të tregoi si mund të jesh, të bësh apo të kesh gjithçka që do në jetë. Nuk ka ndryshuar asgjë: ato mësime janë të vlefshme edhe sot. Por libri që ke në duar bën zbulimin më të madh që secili prej nesh do të mund të bëjë ndonjëherë, duke të treguar si të çlirohesh nga negativiteti, nga problemet dhe nga gjithçka që nuk do, për të mbërritur në një jetë kënaqësie dhe lumturie të përjetshme”.

Nga “The Greatest Secret” – Sekreti më i madh