Më mëso të shkruaj 123 - Karta

Notify me when this product is available:

KARTA PËR DUART E VOGLA eshtë një kuti me 15 Flash Cards, për të mësuar numrat, të cilat mund t'i fshish, shkruash dhe rishkruash përsëri.

Permban dhe një lapustil me ngjyrë.

Fëmijët e vegjël nëpërmjet tyre do të mësojnë të numërojnë e të shkruajnë numrat nga 1-20.

KARAKTERISTIKAT PËR 15 FLASH CARDS:
* Të lehta për t'u mbajtur nga duar të vogla.
* Mund t'i fshish, shkruash dhe rishkruash persëri.
* Nxitin të mësuarit përmes lojës.
* Material i fortë që zgjat në kohë.
PRAKTIKA TË BËN TË PËRSOSUR.

‘Karta për duart e vogla” ndihmon voglushët tuaj të ndihen më afër se kurrë me gjuhën e tyre të nënës.

Subscribe