Uegen

Liza në botën e çudirave

€5,00

Lewis CARROL 

Letrat fluturuan drejt qiellit dhe filluan të bien në fytyrën e Lizës. Ajo rënkoi lehtë dhe u zgjua. Ishte shtrirë pranë motrës nën hijen e pemës dhe disa gjethe i kishin rënë mbi fytyrë…