Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Besoni në veten tuaj

Besoni në veten tuaj

Prix habituel €11,99 EUR
Prix habituel Prix soldé €11,99 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Jasmin KIRKBRIDE

 

A keni dashur ndonjëherë të kishit më shumë besim në aftësitë tuaja? A keni ndonjëherë mendime negative, duke e krahasuar veten me të tjerët?

A keni pasur ndonjëherë frikë të flisni sepse nuk mendoni se mendimi juaj është i vlefshëm? Ju nuk jeni vetëm dhe ka një mënyrë për të trajtuar vetëvlerësimin tuaj të ulët.

I mbushur me këshilla, sugjerime dhe citate, ky libër do t'ju ndihmojë t'ju japë forcën për t'i kthyer negativet në pozitive dhe për t'u bërë më të sigurt çdo ditë.

Expédition et retours

Afficher tous les détails