Passer aux informations produits
1 de 1

Lize's Bookstore

Psikologjia e inteligjencës

Psikologjia e inteligjencës

Prix habituel €9,99 EUR
Prix habituel Prix soldé €9,99 EUR
Vente Épuisé
Taxes incluses. Frais d'expédition calculés à l'étape de paiement.

Jean PIAGET

 

Jean Piaget (1896-1980), psikolog zviceran, pioner i studimeve mbi zhvillimin e fëmijëve, që me veprën e tij të njohur në mbarë botën, arriti të ketë një ndikim dhe një efekt të thellë në fushën e psikologjisë, sociologjisë, edukimit dhe ligjit. Emri i Jean Piaget është ngushtësisht i lidhur me psikologjinë e zhvillimit aq sa teoria e tij e të mësuarit gjendet në zemër të kuptimit modern të procesit të zhvillimit njerëzor.

Për këtë arsye, ai njihet si ati themelues i psikologjisë së fëmijëve dhe si një autor prodhimtar, me më shumë se 50 libra dhe qindra artikuj në repertorin e vet. "Psikologjia e inteligjencës" është një nga veprat e tij më të rëndësishme, që përmban një sintezë të plotë të të gjitha ideve të autorit mbi mekanizmin e zhvillimit intelektual, e që i shkruar në mënyrë të jashtëzakonshme nga një shkrimtar i jashtëzakonshëm, i jep atij me plot të drejtë titullin e psikologut më të mirë të shekullit të njëzetë.

Expédition et retours

Afficher tous les détails