Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore

Zebra pa vija

Zebra pa vija

Regular price €7,99 EUR
Regular price Sale price €7,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Jetmira (Rema) HOTAJ dhe Era HOTAJ

Secili nga ne është i veçantë. Ashtu si pjesët e një pazëlli, të cilat janë të ndryshme nga njera-tjetra, ashtu jemi edhe ne.

Kur ne bashkohemi, formojmë një figurë mahnitëse. Dallimet e veçantitë e gjithsecilit thjesht e bëjnë pazëllin më të larmishëm.

E bukura gjendet në çdo ngjyrë, në çdo formë. E bukura gjendet ngado, mjafton të shohim me sytë e zemrës, - shtoi ajo, teksa sodiste me ëndje vijat e zeza dhe sytë e vogëlushëve, të cilët ndritnin më fort se yjet në qiell. 

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)