Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Verbëri

Verbëri

Regular price €10,00 EUR
Regular price Sale price €10,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Josè SARAMAGO

Pas romanit « Murtaja » të Albert Camus, askush nuk ka ditur të përshkruajë një ankth kolektiv kaq metaforik dhe kaq real, siç e përshkruan romani « Verbëri » i shkrimtarit novelist J. Saramago.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)