Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë

Tregime nga Platoni dhe klasikët e tjerë

Regular price €5,00 EUR
Regular price Sale price €5,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Mary E. BURT

Nga programi "Të njohim Europën", tregime për fëmijë 

"Kur një mendim i Platonit bëhet mendimi im - kur një e vërtetë që ndez shpirtin e Pindarit ndez edhe shpirtin tim, atëherë koha s'ka kufi."

- EMERSON

 

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)