Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Shtatë Motrat

Shtatë Motrat

Regular price €14,99 EUR
Regular price Sale price €14,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Lucinda RILEY

Me vdekjen e babait të tyre, miliarderit enigmatik që i solli nga katër anët e botës dhe i adoptoi si foshnje, Maia d'Aplièse dhe motrat e saj e gjejnë veten në shtëpinë e fëmijërisë së tyre, Atlantis, një kështjellë madhështore buzë brigjeve nga liqeni i Gjenevës.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)