Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore

Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen

Shqipëria, odiseja e pabesueshme e një populli parahelen

Regular price €14,99 EUR
Regular price Sale price €14,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Mathieu AREF

 

Në këtë, Aref Mati hulumton në një tjetër drejtim dhe ravijëzon një botë tjetër, atë Pellazge, së cilës Grekët i detyrohen për një pjesë jo të vogël të së kaluarës së tyre. Por kësaj here ajo nuk duhet kërkuar jashtë apo matanë deteve, ajo duhet të ketë qenë aty, në Ballkan, përpara Grekëve, dhe këtyre, kur mbërritën, nuk u mbeti gjë tjetër veçse të depërtonin e të merrnin atë çfarë ajo u ofronte.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)