Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Shpërbërja e kombeve

Shpërbërja e kombeve

Regular price €10,00 EUR
Regular price Sale price €10,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Robert COOPER

« Mosmarrëveshjet transatlantike mbi Irakun duket se vërtetuan verdiktin e famshëm të Robert Cooper, sipas të cilit “amerikanët janë nga Marsi, ndërsa europianët nga Venusi.” A ka ndonjë farë mënyre për t’i sjellë në një linjë këto planete? Nëse është dikush që mund ta bëjë këtë, ky është Robert Cooper, diplomat i lartë britanik, i cili e nisi karrierën e tij duke shërbyer si një nga këshilltarët më të ngushtë të politikës së jashtme të Toni Blerit, deri tek shërbimi për Havier Solanën, i ashtuquajturi ministri i Jashtëm i Bashkimit Europian…

“Shpërbërja e kombeve” është në thelb një përpjekje për të krijuar ura lidhëse mes ndarjes që ekziston ndërmjet pushtetit të butë dhe atij të fortë. Të dyja këto, na sugjeron ai në këtë përmbledhje esesh të shkurtra dhe elegante, janë të nevojshme në botën e sotme kaq të koklavitur.” – Max Boot, New York Times

 

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)