Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Sapiens - Një histori e shkurtër e njerëzimit

Sapiens - Një histori e shkurtër e njerëzimit

Regular price €25,00 EUR
Regular price Sale price €25,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Yuval Noah HARARI

Gjithëpërfshirës, i thellë, provokuese dhe i guximshëm: Libri Sapiens ka sfiduar gjithçka që kemi ditur rreth qenies njerëzore: Mendimet tona, veprimet tona, fuqia jonë ... dhe e ardhmja jonë. Një bestseller absolut përgjatë tre viteve të fundit në Amazon dhe të gjitha platformat globale të shitjes së librit

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)