Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Pse?!

Pse?!

Regular price €9,00 EUR
Regular price Sale price €9,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Sterjo SPASSE

Penda artistike e Sterjo Spasses pershrkuan me ngjyra te mallengjyeshme jeten e nje djaloshi pesimist.Problemi i dashurise eshte pika kryesore rreth se ciles vertiten personazhet e romanit.

Zakonet tona dhe vecanerisht ato te fejeses dhe te marteses jane pikturuar me saktesi te ndergjegjshme.Nuk duhet te mbetet njeri pa e kenduar kete liber helmi dhe melankolie.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)