Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Politika

Politika

Regular price €12,00 EUR
Regular price Sale price €12,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

ARISTOTELI

 

Filozofi grek përpiqet të studiojë pyetjet e ndryshme që shtrohen nga jeta në një qytet-shtet.
Politika është një nga traktatet më të vjetra të filozofisë politike të Greqisë antike. Ai diskuton dhe kritikon konceptet e përcaktuara nga Platoni. Duke marrë nocionin platonik të gjendjes ideale, ai nga ana e tij përshkruan gjendjen më të mirë sipas tij. 

 

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)