Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Pianisti

Pianisti

Regular price €12,00 EUR
Regular price Sale price €12,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Władysław SZPILMAN

"Kujtimet e Vlladisllav Shpilmanit për Varshavën e pushtuar nga nazistët dhe geton e hebrenjve kanë fuqi të pashoqe. Një libër vërtet mahnitës, i mbushur me ngjarje, imazhe dhe njerëz që nuk shlyhen lehtë nga kujtesa" 

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)