Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Operacioni bananet

Operacioni bananet

Regular price €15,99 EUR
Regular price Sale price €15,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.
David WALLIAMS

Teksa bombat bien me breshëri mbi qytet, Eriku i vogël zë miqësi të pazakontë me një gorillë të stërmadhe: Gertrudën.
Por kur Kopshti Zoologjik vihet në rrezik, Eriku i futet aventurës për të shpëtuar Gertrudën ... dhe të gjithë të tjerët.
Ilustruar nga Tony ROSS

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)