Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore

Mikenët = Pellazgët; Greqia ose zgjidhja e një enigme

Mikenët = Pellazgët; Greqia ose zgjidhja e një enigme

Regular price €14,00 EUR
Regular price Sale price €14,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Mathieu AREF


Kjo vepër e re përfundon atë se çfarë Arefi shkrujti në veprën "Shqipëria (Historia dhe gjuha) ose odisea e pabesueshme e një populli parahelen". Këtë herë ai e përzmadhin pamjen e saj dhe nxjerr nocione etnike, të cilat na i bëjnë të ditura burimet e lashta në lidhje me botën e lashtë ballkanike.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)