Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Mbretëresha e akullit

Mbretëresha e akullit

Regular price €8,00 EUR
Regular price Sale price €8,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Disney

Mbretëresha e Akullit, një nga filmat e animuar të studios Walt Disney, flet për historinë e Anës, e cila shkon në një udhëtim epik për të shpëtuar mbretërinë. Duke u bashkuar me një aventurier të quajtur Kristof dhe drerin e tij Sven, Ana fillon kërkimet përmotrën e saj, Elsën, e cila me fuqitë e saj të akullit e ka zhytur mbretërinë në një dimër të përhershëm.
Mbretëresha e Akullit, bazuar në një film për fëmijë, risjell gjithë historinë, si dhe tetë faqe me skena e ngjyra të marra nga filmi.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)