Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Leximtari

Leximtari

Regular price €12,00 EUR
Regular price Sale price €12,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Bernhard SCHLINK 

Ajo ka një bukuri joshëse, enigmatike, por është shumë më e madhe se ai…

E dëshpëruar, ajo mban një të fshehtë. Një ditë, zhduket pa lënë gjurmë. Vetëm shumë vite më vonë ai e takon përsëri. Një hulumtim gati kriminalistik i një dashurie të çuditshme dhe një të kaluare të ndrydhur.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)