Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Letër babait

Letër babait

Regular price €5,99 EUR
Regular price Sale price €5,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Franz KAFKA

« … nuk është vërtet e nevojshme të marrësh fluturimin për të arritur në mes të diellit, por ka rëndësi të zvarritesh mbi tokë derisa të gjesh një vend të vogël ku dielli të shëndrisë nganjëherë dhe ku është e mundur të ngrohesh nga pak »

Kafka kishte një marrëdhënie të ndrydhur me babain e tij, gjë që reflekton edhe në krijimet e Kafkës. Një baba i përshkruar si abuziv e narcisidt, në letrën të cilën deshi t’ia japë përmes nënës por që s’arriti në duart e tij kurrë. Ndër më të njohurat letra të shkruara ndonjëherë…

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)