Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore

Kosova - Çfarë duhet të dijë secili

Kosova - Çfarë duhet të dijë secili

Regular price €12,99 EUR
Regular price Sale price €12,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Tim JUDAH

 

Judah, i cili ka kaluar vite të tëra duke mbuluar rajonin, ofron përgjigje të thukëta e të mprehta për një varg pyetjesh në librin e parë mbi Kosovën që prej pavarësisë.
Pse është e rëndësishme Kosova? Kush janë shqiptarët? Kush janë serbët? Pse Kosova është aq e rëndësishme për serbët? Ç’rol luan Kosova në botë?

Përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe shumë të tjera do t'i gjeni vetëm në këtë libër.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)