Skip to product information
1 of 1

Lize's Bookstore - Libraria shqiptare në diasporë

Kështu foli Nietzsche

Kështu foli Nietzsche

Regular price €12,99 EUR
Regular price Sale price €12,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ledian RUSTA

Drejt një kuptimi hiperhermeneutik dhe vitalist të mendimit të Nietzsche-s

...dhe kështu nën vezullimin e dritës së këtij fari, kjo analizë kërkon të dëshmojë jo atë çfarë ka thënë me të vërtetë Nietzsche por atë çfarë ka thënë me të vërtetë Nietzsche sipas subjektivitetit të autorit të këtij libri. 
Shpresoj që kjo analizë në vazhdën edhe të analizave të interpretuesve të tjerë, të mbetet e veçantë, ashtu siç ka mbetur e veçantë edhe njohja për herë të parë me mendimin e këtij filozofi të jashtëzakonshëm.

Ashtu si, Nietzsche erdhi tek unë si kurrë më parë.
Si vdekja e zotit, dionisiaku përgjithmonë sublim.

Shipping & Returns

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)